18 Nisan 2010 Pazar

Esse'yi Seviyorum!

Esse'ye bayılıyorum. Gazetelere verdiği kılıf ilanlara (cover için kılıf en uygun geldi bana, başka fikri olan var mı acaba?), ilanlarına, mağazalarına ve tabii ki ürün gamına gerçekten bayılıyorum. Esse'ye baktıkça bütün mutfak eşyalarımı yenilemek için derin bir istek duyuyorum...

Bugün yine Kelebek ile ön kapak ve ön kapak içi kılıf girmişlerdi. Burada Essenso'nun Provence Dökme Demir Tencerelerine, bakır cezvelere ve bakır çaydanlıklara, minik kahvaltı servisliklerine bayıldım. Arka sayfada ise hayallerimdeki tost makinesi var, fiyatı da 149 TL. Uygun sayılabilecek bir fiyat. İlk fırsatta almak istiyorum inşallah.

3 yorum:

Mırmır dedi ki...

M.Abalı'dan dönerken size de uğradım.(İnternetin insanların sosyal hayatını bitirdiğini söylüyorlar ya.Ben de bu tarz anlatımla kendimi aksine inandırıyorum)
Esse'ye ben de bayılıyorum;İKEA'ya da.Yakında İstanbul'a gitmeyi planlıyorum;bu mağazalara gider,bolca seyreder,ufacık ufacık birşeyler bulursam,onları da alırım.Antalya'da bu mağazalar yok.
Asıl diyeceğim şuydu:Kelebek dediniz diye hemen,henüz incelemediğim gazeteye koştum.Baktım bizim Kelebek ''kılıf''sız.Önce şaşırdım,Sonra dönüp,yazınızın tarihine baktım.Durum anlaşıldı tabii.
Sıradanlığı bozmayan bir yorum diyelim bu yazdıklarıma.
Facebookta çok dağılmış bir haldeyim.Herkese ayaküstü uğramak bir yana,sade bir merhaba bile diyememenin kaygısındayım.Bu ara bir de sizinle tanıştım.Bunun için kendimi iyi hissettiğimi söyleyip,el sallıyacağım.

Mırmır dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
EA dedi ki...

Hoşgeldiniz. :)