16 Nisan 2008 Çarşamba

Çileeeekkk... Yapma, duuurrrr!




















2 gün Arnavutluk'a gittim. Her zamanki iş seyahatlerinden... Evimden ayrılmak hiç güzel değil ama her şeye rağmen seviyorum bu şehri, o kadar renkli bir şehir ki, daha önce de bahsettiğim gibi. Bu kez onlarca fotoğrafla döndüm. Bunları ayrıca koyacağım günlüğe de dün akşamki eve dönüşün en büyük sürprizi ailemizin yeni üyesi oldu. "Çilek".



















Çilek 4 aylık bir dişi Golden Retriever. Kocaman poposunu devirerek yürüyor, çorapları alıp kaçıyor, terliklere saldırıyor, bardakları deviriyor, kilimlerin üzerinde dört dönüyor ve en önemlisi her yere çişini ve kakasını yapıyor. :) Bunu Ayşe Ablamızın duymaması ümidiyle, çaresizce temizliyoruz, yok pardon CC temizliyor. :) Ben henüz o aşamaya gelemedim. Dün akşam ona gösterdiğim sevgi ile CC'nin otoriter tavrı arasında kesinlikle seçimini benden yana yapan Çilek, üzerimde yaşadı, sevgiden her yerimi ısırdı, yaladı, ayaklarıma yattı. Sanırım birbirimize ilk görüşte bayıldık. :)



















Evde sürekli "Çileeekkk, ayyy, dur, oraya girme, orası yasak, oraya işeme, dur onu devirme, ah Çilek ne yaptııınnn" diye bağırınıp duruyoruz. Daha ilk günden böyle, büyüyene kadar ne yapacağız bilmiyorum artık. Sanırım Çilek benim ev hep derli toplu ve temiz olmalı fikirlerimi törpülemek ve beni umursamaz bir insan olmaya teşvik etmek için girdi hayatımıza. Bakalım göreceğiz el mi yaman bey mi yaman... Ama baksanıza nasıl da tatlı ooo!

2 yorum:

zeynep dedi ki...

Bu Çilek olayına bayıldım. Gerçekten mutlu evinize daha da mutluluk getireceğine sizi daha da çok aile gibi hissetireceğine inanıyorum. Hayvan muhteşem bir şey. İnsana verdiği sevgi, huzur inanılmaz. Çok iyi yapmışsınız onu almakla. Üçünüze de mutluluklar diliyorum. Artık sana gelmem de farz oldu :)

Demet dedi ki...

Süper, harika! :) Cok sevinidim, birlikte uzun guzel yillariniz olsun.

Bu arada golden'larin evi dagitma huyunu henuz duymadiysan gecmis olsun diyim sana ama korkma, belki de benim duyduklarim egitme guclugu cekenlerdir.
Cok tatli cook!