10 Ocak 2007 Çarşamba

Aklımın Almadığı Şeyler Var!...

Aklımın almadığı şey şu: Nasıl bir insan, hangi cesaretle, hangi deli ruh hali ile hiç bir tıp eğitimi almadan "ben doktorum" der, sonra da çıkıp hasta muayene eder, reçete yazar ve bunu çalıştığı yere 1,5 ay süresince çaktırmadığı gibi daha da büyük bomba "karısına" bile çaktırmaz???!!!

Hürriyet Gazetesi'nin baş sayfasındaki haber... Devamı 5.sayfada...

İkinci aklımın almadığı şey de şu: Nasıl olur da bir insan (Anavatan Partili Muzaffer Kurtulmuşoğlu) hemşireler bayan oluyorsa erkekler aynı işi yaptığında "HEMŞİR" olsun diye bir fikir beyan edebilir? Yani ciddi olarak, hani arkadaşlar arasında bir geyik olarak değil!!!!!

Hürriyet Gazetesi'nin baş sayfasındaki haber... Devamı 4.sayfada...

Üçüncü aklımın almadığı şey daha da güzel: THY uçağı bayramın 3. günü Erzurum'a uçuyor, iniş izni için kule ile bağlantıya geçmeye çalışıyor. Sürpriz! Kulede kimse yok! Aaaa... Nerede ayol bunlar? Çünkü THY bayram nedeniyle ek sefer koymuş ama kuleye haber vermemiş!!!!!!!!!! Uçak 20 dakika havada gezdikten sonra neyse ki tesadüfen inebiliyor... Yani, İETT'ciler THY'ci olunca böyle oluyor tabii... Otobüste kule mi var ayol... Gerekirse yık barikatları gir durağa!

Hürriyet Gazetesi'nin baş sayfasındaki haber... Devamı 19.sayfada...

Başka gazeteleri hiç yazmak istemiyorum. Yoksa iş güç yapamam... Onlarda daha büyük bomba haberler var...

Hiç yorum yok: