5 Temmuz 2007 Perşembe

4. Gün

Tükendim... Yok, yok tükenmedim... Ama bu sıcakta bu kadar koşturmak, yazları rölantiye almaya alışmış bir reklamcı için gerçekten zormuş... Boyumun ölçüsünü alıyorum klimasız ortamlarda :). Fazla şımarıklığın alemi yokmuş belli ki... Bugün üst üste 4 görüşme vardı. Hepsi de birbirinden ayrı yerlerde, hepsi zor zor yerler. O yüzden geçici olarak tükendim diyebilirim... Şuna dikkat ettim ki, sokaklar insan dolu. Gerçekten de bu sıcakta bu kadar insanın ne işi var sokaklarda anlamak imkansız. Hele de Ümraniye'ye gidince insanın başı dönüyor, aptallaşıyor. Sıcak, kalabalık ve en önemlisi bayraklar... Allahım her yer ipli bayrak dolu. Binalar görünmüyor ipli bayraklardan ve işin komik tarafı, her partinin ayrı ayrı bayrakları tepede asılı, birbirine karışmış bir halde. Hangi insan bunları görüp de etkilenecek, evet ya ben bu partiye oy vereyim en iyisi diyecek gerçekten çok merak ediyorum. Bayrağa verdikleri paraları halka harcasalar, birebir iletişim kursalar, gezseler konuşsalar daha iyi olmaz mı diye merak ediyorum. Sahrayıcedit'te CHP'nin bir seçim bürosu var. Dün gördüm, içeride bir sürü insan miskin miskin oturuyordu, sıcaktan bayılmışlar. İyi ki seçim bürosu var ya! Çok güldüm yemin ederim, bu CHP seçim kazanacak da ben de göreceğim. Neyse, konumuza dönersek, artık mutlu olacağım işi çok fazla uzatmadan bulayım da klimalı bir ortama kavuşayım, yoksa çok geç olacak, o zamana kadar tükenmiş olacağım! :)))

2 yorum:

OzlemPansiyon dedi ki...

aci yoksa gelismek yok. sen nasilsa klimali ortama yakinda kavusursun. bu surece ilginc bir macera gozuyle bak hayatim. bunun igrenc otobuslerle bir kitayi gezmekten, daglara tirmanmaktan, onbinlerce sayfa kitap okumaktan hic bir farki yok.

sen hem dusunur, hem yazarsin. hayat insanisin. markayi, pazarlamayi, is hayatini bilmekten daha onemli bu. seni ozel kilan, cogunluktan ayiran... gectigin yol beni heyecanlandiriyor. adim kadar biliyorum ki bunlar bos yere olmuyor. su akip yatagini bulacak. mutlu oldugun yeri (dahasi yasam bicimini) bulacak ve paril paril parlayacaksin.

EA dedi ki...

"No pain, no gain" diyorsun yani. :) Yok yok, kesinlikle, halimden hiç şikayetçi değilim, allah biliyor ya, gerçekten değilim. Klima falan hikaye tabii, maksat muhabbet olsun. Sokaklarda olmak güzel, eğitici. Ve evet, biliyorum ki bütün bunlar doğru yolu bulmama, bulduğumda da orada yürümeme yardımcı olacak. Bütün bunlar senin sayende biraz da. O yüzden yürekten teşekkürler canım. :)